Trumf Visa kredittkort

Handler du størsteparten av dagligvarene dine i en butikk som tilbyr Trumf-bonus, kan det være mye penger å spare i året, på å betale med et Trumf Visa kredittkort.

Trumf er bonusprogrammet til Kiwi, Spar, Eurospar, Meny, Joker og Jacobs. Har du vanlig Trumfkort, får du 1% bonus på alt du handler, i tillegg til ekstra bonus ved spesielle kampanjer eller på spesielle produkter. Betaler du derimot med et Trumf kredittkort, dobles bonusen, slik at du får 2% på alt du handler som standard. Får en vanlig familie på 4, kan dette fort bety flere tusen kroner ekstra i bonus i året.

I tillegg til de 2% du får i Trumf-butikker, får du også 0,5% Trumf-bonus ved alle andre kjøp med kortet, dog ikke ved handel i konkurrerende dagligvarebutikker. Dette er noe lavere enn den generelle kickback du vanligvis får på et kredittkort. Mange kredittkort på det norske markedet tilbyr i dag en generell 1% kickback på alt du handler. Hvis du primært handler i butikker som er medlem av Trumf-bonusprogrammet, så vil et Trumf kredittkort nok lønne seg, men handler du litt mer spredt og gjerne fordeler dagligvareinnkjøpene over flere butikker, så bør du vurdere om ikke et annet kredittkort med en høyere generell bonus / kick-back kanskje vil være mer lønnsomt.

Uttak av bonus

En av fordelene med Trumf er at det er enkelt å ta ut den opptjente bonusen. Logger du inn på din Trumf-konto kan du enkelt, og kostnadsfritt, overføre bonusen din til en hvilken som helst norsk bankkonto. I tillegg har du mulighet for å veksle bonusen inn i SAS EuroBonus Ekstra-poeng og overføre disse til din EuroBonus-konto, for kjøp av bonusreiser med SAS eller en Star Alliance partner.

Betingelser på Trumf Visa kredittkort

Rent praktisk så leveres Trumf kredittkortet av DnB, og betingelsene er helt standard for hva som er vanlig på markedet i dag. Du kan få en kredittgrense på opptil 75.000kr., men dette vurderes individuelt fra søknad til søknad, alt etter økonomien og inntekten din. Som alle andre steder har du opp til 45 dagers rentefri kreditt ved bruk av kortet, selvsagt forutsatt at du betaler hele den utestående saldoen før forfall på fakturaen. Den nominelle renten er på nåværende tidspunkt 22,5%, hvilket gir en effektiv rente på 34,4%.