re:member Kredittkort

Dette innlegget er merket som reklame

Et kredittkort bør gi deg mer enn kun en betalingsløsning. Kortet fra re:member er i så måte et av de bedre, og har vært langt oppe i mange av avisenes kåringer. Fordelsprogrammet er det som først og fremst utmerker seg.

Lave renter i kredittkort fra re:member

De økonomiske betingelsene i re:member Kredittkort, er både bra og mindre bra, alt ettersom hva du velger. I normalvarianten er kortet uten årsavgift (det er sjelden det lønner seg å velge kredittkort med årsavgift), men du kan også velge en pakke der du får en årsavgift på 295 kroner. Fordelen med sistnevnte er at da er rentene på brukt kreditt langt lavere, og sannsynligvis blant de aller laveste som finnes på norske kredittkort. I dag ligger denne lave renta på kun 14,66% nominelt, mens du med kort uten årsavgift får tilsvarende rente på 21,62%. Den siste er egentlig også lav, selv om det finnes kort som er enda lavere. Husk at noen kredittkort har renter på over 30%. For øvrig lønner det seg å bruke kortet smart og dermed slippe alle renter. Det gjør du ved å betale regninga for brukt kreditt innen 45 dager (dette er den rentefrie perioden for et kort fra re:member), og unngå kontantuttak.

Gebyrer og kredittgrense

Kredittgrensa er høy på et re:member kredittkort, og ligger på maksimalt 150 000 kroner. Dette er nok langt mer enn de fleste trenger, og mange velger å søke om en lavere grense. Det hender også at banken selv justerer grensa ned, dersom de mener søkeren har for lav inntekt.

Kredittkortet har ellers kun gebyrer for eventuelle kontantuttak. Husk at betaling på posten gjelder som dette, det samme dersom du bruker kortet til å sette inn penger på spillekontoer eller lignende. For kjøp av varer og tjenester er det ingen gebyrer, og da heller ikke renter innenfor fritaksperioden på 45 dager. Her kan du til og med slippe fakturagebyrer, dersom du velger å betale eFaktura.

Bra fordelsprogram med mange rabatter

Fordelsprogrammet fra re:member er et av de bedre vi har sett. Først og fremst får du, som i flere andre kort, gratis reise- og avbestillingsforsikring for reiser betalt med kortet (minimum 50% av reisens kostnader). Du kan også tegne andre forsikringer, men de fleste av de er unødvendige for vanlige kortbrukere.

Rabattavtalene du får tilgang til er det som kanskje frister mest. Dette inkluderer gode avslag på nettopp reiserelaterte tjenester og varer, som hos SAS og hotellbooking gjennom Hotels.com. Du får også gode avslag på varer fra Zalando og Nelly, begge giganter innen moteklær, sportsklær og lignende. Totalt inneholder rabattprogrammet over 200 nettbutikker innen alle sjangere, der rabattene er på helt opp til 25%.

Gode kontoløsninger

En annen ting vi liker med re:member Kredittkort, er at du får tilgang til en egen nettbankløsning hos denne banken, der det er enkelt å holde oversikt over kortbruken. Du får tilgang til saldo både der og over SMS, du kan betale regninger og overføre penger til egen bankkonto dersom du trenger nødkontanter eller slikt. Du kan også laste ned re:member sin egen app til mobiltelefonen, der du har samme oversikten. Til dette trenger du å ha BankID, noe det lønner seg å anskaffe uansett.