Refinansiere gjeld med forbrukslån

Sliter du med gammel og dyr gjeld, eller har du rett og slett vært litt for aktiv i bruken av kredittkort(ene)? I så fall kan det bli ekstremt kostbart for deg, men heldigvis finnes det gunstige løsninger. Den mest gunstige vil være å refinansiere den gamle og dyre gjelden din gjennom et nytt og rimeligere forbrukslån.

Slik refinansierer du gammel gjeld

Det er forholdsvis enkelt å refinansiere gjennom et forbrukslån, og det koster ikke noe (et etableringsgebyr kan dog påløpe). Det man gjør vil ikke sørge for at du kvitter deg med gjeld umiddelbart, men du vil betale mindre i renter og gebyrer på gjelden fremover.
Å refinansiere er så enkelt som at man søker om et nytt forbrukslån på tilsvarende beløp som man har i gjeld fra før av. Du bruker hele lånesummen til å betale ned den gamle gjelden, og du vil fremover kun ha én enkelt kreditor å forholde deg til. Det betyr at du får bedre oversikt over økonomien din, samtidig som du sparer penger på renter og gebyrer.

Mange billige forbrukslån

Den fremste årsaken til å refinansiere gammel gjeld gjennom et forbrukslån, er at du kan bli gjeldfri langt raskere. Renten på norske forbrukslån er langt lavere enn på et typisk kredittkort, og derfor vil vi alltid anbefale denne løsningen hvis man sliter med å nedbetale gjelden. Pengene du sparer på renter og gebyrer kan du bruke på avdrag slik at du blir gjeldfri langt raskere enn først antatt!

Relevante artikler: