Opp Finans forbrukslån

Opp Finans er en lånetilbyder som har vært mye profilert gjennom sine mange tv-reklamer og liknende. Dette har ført til at Opp Finans har fått mange kunder. Men det er ikke bare på grunn av sin profilering at Opp Finans er et populært forbrukslån. Selskapet tilbyr nemlig forbrukslån med svært gode betingelser.

Hos Opp Finans kan du låne inntil 350 000 kroner uten å måtte stille sikkerhet. Pengene kan du bruke til hva du vil, enten det er å pusset opp bader, reise på drømmeferien eller til å refinansiere kredittkortgjeld.

Opp Finans tilbyr meget gode betingelser på sitt forbrukslån. Selskapet operer med en effektiv rente fra kun 16,7% ved et låneopptak på 65 000 som nedbetales over fem år.

Etableringsgebyret på forbrukslån fra Opp Finans er 175 kroner + 1% av lånebeløpet. I tillegg kommer et månedlig termingebyr på 50 kroner.

Hvordan søke om forbrukslån fra Opp Finans?

Søknadsprosessen går via nettet, og du kan signere søknaden med bankID. I søknadsskjemaet vil du måtte oppgi informasjon om deg selv, som arbeidssted, alder, inntekt, utgifter og gjeld.

Du får svar på sin søknad i løpet av noen dager, og dersom søknaden blir innvilget vil pengene bli overført direkte til din bankkonto.

Hvem kan få forbrukslån fra Opp Finans?

Får å kunne søke om forbrukslån hos Opp Finans må du være minst 21 år gammel, du må ha en fast årsinntekt på minimum 200 000 kroner. Det er et krav for å få innvilget søknad at du ikke har løpende inkassosaker og ellers har en ryddig økonomi. I tillegg må du ha bodd i Norge i minst 3 år.

Topp 5 forbrukslån