Kredittkort fra Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank har et meget variert tilbud innen finansiering. Dette inkludere lån til forbruk, bil, campingvogn, båt, MC og mye annet, flere spareløsninger, samt fire forskjellige kredittkort. Kortene er blant de bedre innenfor hver sin kategori.

Se vår oversikt over de beste kredittkortene på markedet

Denne banken er en av de største i Europa innen privatmarkedet. I Norge har Santander etablert seg som et meget populært valg, blant annet fordi kundeservice og betingelser er blant de aller beste. Når det gjelder kredittkort har du for eksempel full oversikt over all bruk på din egen kontoside hos Santander, der du også foretar endringer i valgte rabatter, søker om endringer i kredittramme, og lignende. Banken har også egen kortsperretjeneste som er tilgjengelig til en hver tid.

Gebyrfri Visa – et bra reisekort

I utgangspunktet anbefales det å bruke debetkort når man tar ut kontanter, også i utlandet. Bruker du kredittkortet til dette, pådrar du deg renteutgifter. Med debetkort unngår du også å pådra deg gjeld du kanskje vil få problemer med å tilbakebetale. Det finnes likevel situasjoner der det er enten nødvendig eller praktisk å bruke kredittkortet til å skaffe kontanter, for eksempel om du trenger nødkapital i utlandet. Gebyrfri Visa er i så fall et egnet kort, fordi det nettopp er helt gebyrfritt, selv ved kontantuttak. I tillegg har Gebyrfri Visa inkludert reise- og avbestillingsforsikring, så lenge halve reisen er betalt med kortet.

Flexi Visa gir høye rabatter

Flexi Visa er et av de bedre ”All Round” kredittkortene på markedet. Fordelsprogrammet er slik at du selv velger hvilken kategori du vil ha bonus, og du får deretter 4% kickback på alle transaksjoner innen den valgte kategorien. Du kan endre kategori hver eneste måned, slik at du for eksempel tar bonus på flyreiser i feriemåneden, data og elektronikk i desember, og så videre, alt ettersom hvor du har behov for ekstra rabatt. Kortet gir også rabatter på en rekke restauranter, innen reise, velvære, hus og hjem, kultur, samt i mange populære nettbutikker.

Santander Red med laveste rente

Du unngår rentekostnader for bruk av kredittkort, så lenge du betaler innenfor den rentefrie perioden, samt ikke bruker kortet til uttak av kontanter. Likevel kan det lønne seg å velge et kort med lavest mulig renter. I så tilfelle er Santander Red så godt som uslåelig. Her er den nominelle renten nede i under 15%, noe som faktisk er kun halvparten av hva flere andre kort skilter med. Santander Red er også nesten helt gebyrfritt (eneste gebyr er for uttak av kontanter i utlandet), og gir en kredittramme på inntil 100 000. Normalt vil kredittrammen være lavere den første perioden du eier kortet, men du kan selv søke om å få den oppjustert. Den nevnte rentefrie perioden er på hele 50 dager for dette kortet, og gjelder for alle kjøp av varer eller tjenester.

Kredittkortet for Manchester United-fans

Manchester United Visa fra Santander er kredittkortet for de ihuga fansene. Det fungerer som et vanlig kredittkort, med helt greie betingelser, men gir i tillegg mange attraktive rabatter og fordeler knyttet til fotballklubben. Fordelene er kanskje spesielt gunstige og aktuelle for de som tar turen til Old Trafford, med rabatt på omvisninger, i supportbutikker, og lignende. Kortet har også reiseforsikring inkludert, 50 dager rentefri betalingsutsettelse og inntil 100 000 kroner i kreditt.