Komplett Bank kredittkort

Dette innlegget er merket som reklame

Komplett Bank har nylig lansert sitt eget kredittkort, Komplett Bank Mastercard. Med dette kredittkortet får du et fleksibelt betalingskort der du alltid har inntil 100 000 kroner ekstra for hånden. I tillegg gir kortet deg bonus på alle kjøp du foretar.

Gunstige renter og høy kredittgrense

Med Komplett Bank kredittkort får du et kredittkort med en gunstig nominell rente på 21,40 %. Det løper ingen gebyrer ved varekjøp, og det er heller intet årsgebyr på kortet. I tillegg gir Komplett Bank Mastercard deg muligheten til å gjøre kontantuttak og overføre penger fra kortet til din bankkonto helt uten å måtte betale gebyrer.

Du får også rentefri kreditt i inntil 50 dager, og betaler du alt du skylder innen forfallsdatoen betaler du ingen renter på pengene du har lånt.

Kortet gir deg også mulighet til å få en rentefri betalingsutsettelse på 3, 6 eller 9 måneder mot at du betaler et tilleggsgebyr.

Komplett Bank kredittkort har en høy kredittgrense på inntil 100 000 kroner. Banken gjør en individuell vurdering av hver enkel kunde ved fastsettelse av kredittgrensen, og hvor mye kreditt du får beror på inntekt og betjeningsevne.

Kredittkort med bonus på alt du kjøper

Komplett Bank kredittkort er et kort som gir deg bonuser på alt du handler. Du tjener opp bonuspoeng automatisk, og kan når du måtte ønske det ta ut din oppsparte bonus. Dersom du bruker Komplett Bank Mastercard når du handler hos Komplett.no får du hele 3 % bonus på hvert kjøp. Det samme gjelder i nettbutikken Blush.no.

All handel du gjør på nettet gir deg 2 % bonus på alle varer. I tillegg får du 1 % bonus på alle andre kjøp du foretar.

Bonuspoengene du tjener opp med ditt kredittkort kan du bruke på hva du vil, men dersom du velger å bruke dine bonuspoeng hos Komplett.no dobles verdien av bonuspoengene, og du kan spare inntil 6 % på alle kjøp!

Tre ulike forsikringer inkludert

Komplett Bank sitt kredittkort gir deg en unik pakke med forsikringer som er inkludert i kortet. Derfor kan det fort være veldig fordelaktig å bruke dette kortet som ditt hovedkort.

For det første får alle brukere av Komplett Bank Mastercard en ID-tyveriforsikring som sikrer deg hjelp og juridisk bistand med inntil 100 000 kroner dersom du skulle være uheldig å bli utsatt for ID-tyveri.

Kredittkortet gir deg også en reise- og avbestillingsforsikring som dekker både deg og familien din eller inntil tre venner på reiser som varer inntil 90 dager. Vilkåret er at du betaler minst halvparten av reisen med ditt Komplett Bank Mastercard.

I tillegg inkluderer kortet en kjøpsforsikring som dekker alle varer du har handlet med kortet til en verdi av inntil 25 000 kroner. Forsikringen gjelder dersom varene blir skadet eller frastjålet før de har kommet frem til deg i posten.

Hvem kan få Komplett Bank Mastercard?

Aldersgrensen for å søke på kredittkortet fra Komplett Bank er 20 år. Du søker via Komplett Bank sine nettsider. Når du søker om kortet vil det gjøres en automatisk kredittvurdering av deg basert på informasjonen du har gitt og informasjon som finnes tilgjengelig hos kredittopplysningsbyråene.

Oppsummering

Komplett Bank kredittkort et kredittkort fullt av fordeler. Vi liker godt bonusprogrammet som gir deg bonus på alt du handler og ekstra bonus på ting du kjøper på nett. I tillegg er nettbanken brukervennlig, og det er enkelt å administrere kortet ditt. Ingen gebyrer på kontantuttak, varekjøp og overføring til konto er også meget bra. En annen stor bonus er at Komplett Bank Mastercard gir deg muligheten til å selv velge din egen PIN-kode!

Lovpålagt eksempel på bruk av kreditt: Eff.rente 24,2 %, 12 000,- o/12 mnd. kostnad: 1 468, totalt: 13 468.

Topp 5 kredittkort