GE Money Bank forbrukslån

GE Money Bank er en av de største tilbyderne av forbrukslån i Norge. GE Money Bank tilbyr ikke bare forbrukslån, men alle slags typer lån, og de er kjent for å spesialisere seg på å skreddersy lån uten sikkerhet til sine kunder. GE Money Bank har tilbudt lån siden 1946, og har i dag mer enn 300 000 norske kunder.

Hos GE Money Bank kan man søke om forbrukslån mellom 30 000 kroner og 250 000 kroner med en nedbetalingstid på inntil 12 år. Den effektive renten starter på kun 8,49%, noe som gjør at forbrukslån fra GE Moeny Bank er meget gunstig.

Hos GE Money Bank får du i løpet av et år 2 nedbetalingsfrie måneder, noe som kan komme godt med i en trang økonomi. I tillegg får du som har lån hos GE Money Bank muligheten til å låne en ekstra reserve på inntil 50 000 kroner.

Hvem kan søke om GE Money Bank forbrukslån?

For å søke om lån hos GE Money Bank må du ha fylt minst 25 år. I tillegg må du kunne vise til en fast årlig inntekt på minst 200 000 kroner. Dette kan være innekt i form av arbeidsinntekt, pensjon eller trygd. Dersom du er selvstendig næringsdrivende må du ha drevet ditt firma i minst 3 år, og du må kunne fremvise bekreftet regnskap fra en regnskapsfører for de siste to månedene.

Personer som har registrerte betalingsanmerkninger eller løpende inkassosaker vil normalt ikke få innvilget forbrukslån hos GE Money Bank.