Forbrukslån til refinansiering

Å refinansiere gammel og dyr gjeld er enklere enn mange tror. Har du for eksempel gjeld fra kredittkort eller dyre smålån, er ofte renteomkostningene svært høye. Med et langt rimeligere forbrukslån fra OPP Finans, kan du spare betydelige beløp hver måned. Hvor store besparelser du får, avhenger av summen på gjelda, og rentebetingelsene du får på det nye lånet.

Les mer om refinansiering

Derfor bør du refinansiere dyr kredittgjeld

Forbrukslån uten sikkerhet fra OPP Finans, trenger ikke nødvendigvis gå til investeringer av noe slag. Mange bruker denne lånetypen til å kvitte seg med gjeld fra spesielt kredittkort. Der kan rentene være så høye som 30%, alt ettersom hvilket kort du har. Selv om du har kredittkort som har de laveste rentebetingelsene, vil du nesten helt sikkert få lavere renter på et forbrukslån.

Les mer om refinansiering

Hos OPP Finans starter den nominelle renta helt nede i 7,5%. Selv om du får det vi kan betegne som noe ugunstige rentebetingelser fra denne banken, vil de nesten garantert være lavere enn på kredittkortet. Tar vi utgangspunkt i OPP Finans sine gjennomsnittlige effektive rente (fra det lovpålagte renteeksempelet), ser vi at det er mye penger å spare på refinansiering.

Forbrukslån blir billigere

Som eksempel kan vi se på kostnadene ved kredittgjeld på 50 000 kroner, fra et kredittkort med 25% effektiv rente. Uten avdrag, vil dette koste deg 12 500 kroner i året, bare i renter. Har du i stedet et forbrukslån til samme betingelser som renteeksempelet fra OPP Finans, er den samme kostnaden 8 400 kroner. I tillegg kan det godt hende du får langt bedre betingelser hos OPP Finans, enn det som brukes i dette eksempelet.

Potensielt kan kostnadene ved denne summen bli så lave som cirka 4 000 kroner. Det fordrer at du har en såpass god kredittscore, at banken innvilger deg de beste effektive rentene på cirka 8%. Søknaden om forbrukslån til refinansiering er uforpliktende, og du har derfor ingenting å tape på å undersøke mulighetene for refinansiering.

Relevante artikler: