Finn de beste kredittkortene for netthandel

Med et stort utvalg av kredittkort å velge mellom er det ikke alltid enkelt å vite hvilke som er de beste valgene. Her bør man i første omgang tenke gjennom hva man skal bruke kredittkortet til og hvilke fordeler man ønsker å få ut av kortet. Dersom du er ute etter et kredittkort som gir deg de beste fordelene når det kommer til netthandel, har vi her laget en oversikt over noen av kortene som kan være aktuelle, og hva du bør tenke over når du skal velge kort.

Finn en oversikt over de ulike kredittkortene

Det finnes en rekke oversikter på nett som kan hjelpe deg å finne frem til de ulike kredittkortene som tilbys på markedet og som viser hvilke fordeler, kostnader og beløpsgrenser som gjelder for hvert enkelt kort. Her kan det derfor lønne seg å finne en oversikt over kortene som har de beste fordelen når det kommer til netthandel. 

Blant kortene på listen finner man blant annet kredittkortet Komplett Bank Mastercard, som gir 2 % rabatt på kjøp hos nettbutikker som er inkludert. Kredittkort egner seg derimot ikke for bruk overalt, og her kan det derfor være nødvendig å bruke andre alternativer. Skal man bruke nettsteder som https://www.storspiller.com bør man derfor bruke et annet alternativ enn kredittkort, og heller bruke kredittkortet til andre nettjenester og kjøp.

Kredittkort som gir deg rabatter på netthandel

Blant kredittkortene som det kan lønne seg å velge om man handler mye på nett finner man som sagt Komplett Bank Master, som gir deg hele 2 % rabatt på alle kjøp du gjør hos nettbutikker og hele 4 % rabatt på alle kjøp hos nettbutikkene Komplett.no og Blush.no. I tillegg til gode rabatter når man handler på nett kommer også kredittkortet med både reiseforsikring, ID-tyveriforsikring og kjøpsforsikring inkludert.

Kredittkortet re:member gir deg også cashback tilbake på kjøp du gjør hos en mengde nettbutikker. Med cashback menes det at man i slutten av måneden vil få tilbakebetalt en viss sum av det totale beløpet man har brukt med kredittkortet. Også dette kredittkortet kommer med reiseforsikring.

Et annet kredittkort som gir cash points hos nettbutikker er Bank Norwegian kredittkort. Cash points fungerer på en litt annen måte enn cashback, ved at man i stedet for å få penger tilbake får poeng som man kan bruke til å bestille flyreiser hos flyselskapet Norwegian. 

Velg smart og betal i tide

For at det skal kunne lønne seg å ha et kredittkort bør man passe på å velge et kredittkort som gir deg de fordelene du har bruk for og som du kommer til å benytte deg av. I tillegg til dette bør man også passe på å alltid betale ned på kredittkortet i tide, for å slippe unna dyre gebyrer og ekstra kostnader. Bruker man kortet fornuftig kan man derimot spare en del penger på rabatter og fordeler, samtidig som et kredittkort faktisk kan være lurt å bruke i visse tilfeller.