Clearli forbrukslån

Dette innlegget inneholder kommersiell markedsføring.

Dersom du har behov for litt ekstra penger kan et forbrukslån være aktuelt for deg. Et forbrukslån er et usikret lån der du kan låne inntil 500 000 kroner uten sikkerhet og uten at banken lurer på hva du skal bruke pengene til.

Det er mange tilbydere av forbrukslån på markedet, og for å være sikker på at du skal få de beste vilkårene på ditt lån kan det lønne seg å søke om forbrukslån hos flere ulike banker og lånetilbydere.

Dersom du skal sende søke hos flere banker betyr dette normalt at du må fylle ut mange forskjellige lånesøknader, noe som er tidkrevende og slitsomt.

Heldigvis finnes det ulike lånemeglere på markedet som tar seg av hele denne prosessen for deg. Clearli er en av disse. Det danske selskapet samarbeider med Centrum Finans som har en rekke banker og lånetilbydere som samarbeidspartnere. 

Hos Clearli trenger du kun å sende inn én eneste lånesøknad, og du vil få tilbud fra inntil 10 ulike banker og lånetilbydere. Dette er ikke bare tidsbesparende, men gjør også hele prosessen veldig oversiktlig og ryddig. På Clearli sine nettsider får du oversikt over de ulike lånetilbudene og kan enkelt sammenlikne de ulike lånevilkårene og rentene med hverandre.

Deretter velger du rett og slett det lånet som passer din situasjon og dine behov best.

Hvem kan søke om forbrukslån hos Clearli?

For å kunne søke om forbrukslån hos Clearli må du være minst 18 år gammel. Vær imidlertid på at noen av bankene som Clearli samarbeider med kan stille strengere alderskrav.

I tillegg må du har en brutto årsinntekt på 120 000 kroner. Du kan få innvilget forbrukslån selv om du ikke er i fast jobb, men må da være klar over at renten normalt er høyere siden risikoen for at du misligholder lånet øker.

Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller utestående inkassokrav. Har du dette bør du gjør opp kravene dine før du søker om forbrukslån.

Du kan søke om forbrukslån hos Clearli også dersom du er utenlandsk statsborger, men du må ha vært beskattet til Norge i minst 3 år.

Hos Clearli kan du låne mellom 5000 kroner og 500 000 kroner uten krav til sikkerhet.

Hvordan er søknadsprosessen for lån?

Søknadsprosessen for å søke lån hos Clearli er meget enkel. Du trenger kun å fylle ut en eneste søknad, og får svar fra inntil 10 ulike banker og lånetilbydere samtidig.

I søknaden fyller du inn informasjon om deg selv og din økonomiske situasjon. Husk at du må være ærlig når du oppgir informasjon om din inntekt og gjeld. Lyver du her finner bankene raskt ut av dette, og du vil få avslag på lånesøknaden din.

Når søknaden er sendt inn til Clearli sine samarbeidsbanker er det bare å vente på svar på søknaden. Du får dine ulike tilbud presentert på en oversiktlig måte på Clearli sine nettsider slik at du enkelt kan sammenligne lånevilkår og renter.

Deretter velger du den lånetilbyderen som passer best for deg. Vær oppmerksom på at banken vil kreve at du dokumenterer opplysningene om inntekt og gjeld som du har opplyst om i lånesøknaden. Dette dokumenterer du ved å sende inn kopi av skattemeldingen din samt kopi av siste lønnsslipper.

Du signerer lånetilbudet og gjeldsbrevet med BankID, og pengene blir betalt ut til din konto samme dag eller i løpet av et par dager.