Bank2 refinansiering

Dette innlegget inneholder markedsføring fra kommersielle aktører

Cannot find required Table

Har du dyre lån og kreditter spredt over flere ulike kreditorer? Har du mistet oversikten over hva du skylder? Vil du ha en oversikt over de beste bankene for refinansiering av lånene dine? Frykt ikke – du er ikke alene.

Bank2 er en bank med lang erfaring med refinansiering av gjeld. Til forskjell fra mange andre refinansieringslån, tilbyr Bank2 refinansiering med krav til sikkerhet. Dette betyr at banken har mulighet til å gi deg en lavere rente enn andre aktører på markedet som tilbyr refinansieringslån uten sikkerhet.

Lånebyrden til nordmenn har økt kraftig de siste årene, og usikret kreditt i form av forbrukslån og kredittkort står for en stor del av denne økningen. Nordmenn når stadig nye rekorder i opptak av usikret gjeld, og mange mister dessverre oversikten over hva de skylder.

Dersom du har havet i det uføret at du har mange kreditorer, og du har mistet oversikten over dine smålån eller din kredittkortgjeld, så er det heldigvis mange muligheter for å rydde opp i dette. Det første steget på veien er å refinansiere den gjelden du allerede har.

Det finnes mange banker og lånetilbydere som tilbyr muligheten til å refinansiere smålån og dyre kreditter. Ikke alle disse er like bra, og Bank2 skiller seg ut ved å kunne tilbyr lavere rente på refinansiering enn mange andre. Grunnen til dette er rett og slett at de krever sikkerhet for refinansieringslånet.

Refinansiering med sikkerhet og lave renter

Som nevnt innledningsvis tilbyr Bank2 refinansiering med sikkerhet. Dette betyr at du som låntaker må kunne stille sikkerhet i form av pant i bolig eller annen fast eiendom. Kan du ikke det, er ikke Bank2 valget for deg.

Fordelen med å stille sikkerhet i bolig eller annen eiendom, er at Bank2 kan gi deg en gunstigere rente enn om de hadde lånt deg penger uten sikkerhet. Har du muligheten til å stille sikkerhet i form av pant i f.eks. boligen din, er derfor Bank2 en mye bedre alternativ enn aktører som gir deg refinansieringslån uten sikkerhet.

For å kunne søke om refinansiering hos Bank2 må du:

• være minst 18 år
• kunne stille med pant i bolig eller annen fast eiendom (eller ha kausjonist)
• være norsk statsborger
• ha en fast inntekt

Lånevilkår hos Bank2:

  • Nominell rente fra 3,8 – 9,95 %
Effektiv rente fra 4,95 – 30,28 %
  • Etableringsgebyr på 2 % av lånegebyret (minimum 15 000 kroner)
  • Termingebyr på 75 kroner
  • Låneeksempel: Eff.rente 5,34 %. 2 000 000 kr o/5 år. Totalt 3 582 298 kr (med sikkerhet i bolig)

Du kan få lån selv om du har betalingsanmerkning

Har du betalingsanmerkninger og søker lån, vil du som regel få avslag på lånesøknaden din hos de fleste lånetilbydere. Slik er det imidlertid ikke hos Bank2. Banken lar deg i mange tilfeller starte med blanke ark. Betalingsanmerkninger er derfor ikke et hinder for å få innvilget et lån hos denne banken.

Du kan få lån selv om du har forbruksgjeld

Bank2 tilbyr refinansiering. Dette betyr at mindre forbruksgjeld og dyre kreditter samles i et større lån hos Bank2. Dette er naturligvis gunstig for deg. For det første får du en kreditor å forholde deg til i stedet for mange. For det andre vil Bank2 kunne tilby deg langt lavere rente på refinansieringslånet enn du har på dine kreditter fra før. Dette kan spare deg for tusenvis av kroner å måneden, og også gjøre det enklere for deg å betale ned lånet raskere.

Siden Bank2 refinansierer de gamle lånene dine, får du lån hos banken selv om du har forbruksgjeld. Disse blir jo nedbetalt og slettet dersom banken innvilget lånet ditt.

Boliglån hos Bank2

Bank2 tilbyr også boliglån. Banken lar deg låne mellom 300 000 – 10 millioner kroner til ny bolig. Du kan velge en nedbetalingstid på inntil 30 år, med en minste nedbetalingstid på 10 år.