Bank Norwegian kredittkort

Dette innlegget er merket som reklame

Med flyselskapet Norwegians eget kredittkort, får du flere unike fordeler som appellerer til de som er reiseglade. Kortet gir deg gebyrfrie kjøp, høy kredittgrense og CashPoints for hver eneste krone du handler for.

Kostnadene i kredittkort fra Norwegian

Rentene på Norwegian-kortet er ganske midt på treet, sammenlignet med andre kredittkort. Per i dag ligger de årlige effektive rentene på 23,1%, mens den rentefrie perioden er 45 dager. Dette er de dagene du har på deg til å betale for benyttet kreditt, før rentene faktisk begynner å løpe. Betaler du før de 45 dagene har passert, er kredittkjøpet helt rentefritt. Dette gjelder alle kjøp av varer eller tjenester, mens uttak av penger eller betaling på posten blir belastet med renter fra første dag av.

De aller fleste kredittkort er i dag mer eller mindre gebyrfrie, med få unntak. Blant de vanlige tjenestene har Norwegian-kortet kun gebyr for uttak av kontanter innenlands, samt for betaling av papirfaktura. Velger du i stedet å motta E-faktura slipper du dette siste gebyret.

6 uker betalingsutsettelse

Det lønner seg selvsagt alltid å betale regninga for bruk av kredittkort, før de rentefrie dagene er omme. Men, om du trenger betalingsutsettelse, kan du få det på inntil 6 uker når du har Norwegian-kortet. Dette må du i så fall søke om, og det er visse kriterier som regulerer dette. Kreditten du har til disposisjon er inntil 100 000 kroner. Bank Norwegian kan komme til å justere ned kredittgrensen i forhold til hvilken økonomi kunden har. For eksempel er det ikke uvanlig at unge personer med begrenset inntekt, tilbys kredittkort med lavere kredittgrense. Man kan søke om å få øket grensa etter at man har hatt kortet i en periode, og overholdt betalingsforpliktelsene sine.

Tjen CashPoints på alle kjøp

CashPoints er Norwegian sitt eget bonussystem. Alle transaksjoner der du betaler med kredittkortet, gir deg en viss prosentsum i poeng. Hvert enkelt CashPoint har en verdi som tilsvarer 1 krone. For kjøp av flybilletter hos Norwegian, får du 20% i CashPoints når du kjøper Flex-billetter, og 5% for lavprisbilletter. For alle andre transaksjoner der du betaler med kredittkortet fra Norwegian, får du 1% CashPoints, uansett hvor du handler. På sikt kan det bli mange poeng, og disse bruker du til å betale for flyreiser med. Som et eksempel vil fem flyreiser med Flex-billett kunne gi deg den sjette reisen gratis, gitt at alle billettene har samme verdi. Som eier av Norwegian-kortet holder du oversikt over opptjente CashPoints på bankens egen portal, der du får din egen side etter samme prinsipp som en nettbankløsning.