Bank Norwegian forbrukslån

Dette innlegget er merket som reklame

Bank Norwegian er en norsk bank som er eid av Norwegian Finans Holding ASA. Banken ble etablert i 2007, og tilbyr både forbrukslån og refinansiering.

Bank Norwegian forbrukslån er et gunstig forbrukslån for deg som trenger å låne penger uten å måtte stille sikkerhet. Bank Norwegian tilbyr forbrukslån på mellom 5000 kroner og 500 000 kroner. Det er enkelt å søke på lånet, og dersom du søker via bankens nettsider vil du, dersom lånet blir innvilget, ha pengene på konto innen noen få dager.

Renten på forbrukslånet starter på bare 8,99%, noe som er meget gunstig sammenlignet med andre forbrukslån. Dessuten kan du velge en nedbetalingstid på inntil 15 år.

Bank Norwegian har en ryddig og oversiktig nettbank, der du til en hver tid har god oversikt over ditt forbrukslån og din nedbetalingsplan.

Hvordan foregår søknadsprosessen?

Du søker om lånet på Bank Norwegian sne nettsider. Her oppgir du finansiell informasjon om deg selv, f.eks. hvor mye du tjener, hvor mye gjeld du har og hvorvidt du har fast arbeid eller annen fast inntekt. Når du har fylt ut den ønskede informasjonen får du med en gang et midlertidig svar på om banken kan gi deg lån og hvor mye du kan låne. Du kan også signere låneavtalen elektronisk ved å bruke BankID, slik at du slipper å møte opp på Posten for å legitimere deg.

Når du har sendt inn søknaden på nett begynner den andre delen av søknadsprosessen. Her vil du måtte sende inn kopi av selvangivelse og siste lønnsslipp. Dersom du er selvstendig næringsdrivende må du sende inn ditt resultatregnskap for de siste to måneder som er bekreftet av en revisor eller regnskapsfører.

Stemmer tallene på de innsendte dokumentene med det du har oppgitt i søknaden er det bare å vente på svar på søknaden.

Hvem kan få Bank Norwegian forbrukslån?

For å kunne søke forbrukslån hos Bank Norwegian må du være norsk statsborger, ha en liknet inntekt samt være over 18 år. Du bør ikke ha registrerte betalingsanmerkninger, og du bør ellers ha en ryddig økonomi.