Axo Finans forbrukslån

Denne artikkelen er merket som reklame.

Axo Finans er en lånemegler som bistår deg når du er på jakt etter forbrukslån. 

De fleste bankene som tilbyr forbrukslån opplyser gjerne om sin laveste eller sin høyeste rente i markedsføringen av lånet sitt, men hvilken rente du faktisk ender opp med å få er basert på en individuell vurdering.

Dersom du er på jakt etter det beste forbrukslånet kan det være lurt å søke hos flere banken slik at du kan få så bra lånevilkår som mulig. Å sende inn mange ulike søknader kan dessverre være tidkrevende. 

Derfor er tilbydere som Axo Finans et genialt tilbud for deg som ønsker å få det beste lånetilbudet. I stedet for å måtte fylle ut mange søknadsskjemaer hos mange ulike banker for å finne det beste forbrukslånet, så kan du bruke en lånemegler som Axo Finans.

Hos Axo Finans trenger du kun å fylle ut én eneste lånesøknad, og du vil motta tilbud fra inntil 13 ulike banker og tilbydere av forbrukslån som Axo Finans samarbeider med. 

De ulike lånetilbudene får du deretter presentert på en ryddig måte hos Axo Finans slik at det er enkelt å sammenlikne de ulike vilkårene og finne det tilbudet som passer best for deg.

Dette kan du søke om hos Axo Finans

Hos Axo Finans kan du søke om forbrukslån på inntil 500 000 kroner. Lånet kan du bruke til hva du vil, enten det er til rent forbruk eller til refinansiering av annen dyr gjeld.

Du har også muligheten til å velge hvor lang nedbetalingstid du ønsker på lånet ditt. Nedbetalingstiden vil sammen med renter og gebyrer på lånet være med på å bestemme hvor dyrt lånet blir. Jo lengre nedbetalingstid desto dyrere blir lånet, men samtidig får du også lavere månedlige avdrag.

Før du søker om forbrukslån fra Axo Finans er det alltid lurt å sette seg ned å regne godt på hvor mye du kan håndtere i lån. Du bør aldri låne mer enn din økonomiske situasjon tilsier at du kan klare å betjene i avdrag og renter per måned.

Husk at selv om du søker om forbrukslån med lang nedbetalingstid så kan du alltid betale ned lånet raskere og innfri dette når du måtte ønske dersom du har muligheten til dette.

Hvordan er søknadsprosessen hos Axo Finans?

Søknadsprosessen for forbrukslån blir enklere når du benytter deg av en lånemegler som Axo Finans. I stedet for at du må fylle ut en rekke ulike søknader til ulike banker så trenger du kun å fylle ut én eneste søknad som Axo sender videre til 13 ulike banker og tilbydere av forbrukslån.

Én søknad gir deg dermed inntil 13 ulike lånetilbud å velge mellom.

I søknaden må du fylle ut informasjon om deg selv om din økonomiske situasjon. Du må opplyse hvilken inntekt du har og hvor mye gjeld du har fra før. Det er ikke særlig lurt å gi uriktige opplysninger om dette, siden det nye gjeldsregisteret nå gjør at bankene finner ut av din gjeldssituasjon i forbindelse med kredittsjekken.

Du vil få et tilbud fra Axo Finans sine samarbeidspartnere basert på informasjonen du har gitt i søknaden din. Bankene som gir deg tilbud vil forvente at du kan dokumentere opplysningene du har gitt om din økonomiske situasjon ved å sende inn kopi av siste års skattemelding samt lønnsslipper.

Hvem kan søke om lån hos Axo Finans?

Axo Finans har en rekke betingelser for å søke lån gjennom dem.

Du må for det første ha bodd i Norge i minst 3 år, og du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Dersom du har betalingsanmerkninger må du sørge for å bli kvitt disse før du kan få innvilget din søknad om forbrukslån.

For å få innvilget lån hos Axo Finans sine samarbeidspartnere må du også kunne dokumentere å ha minst 200 000 kroner i årlig inntekt.

Aldersgrensen for å kunne søke lån er 25 år.