365Privat MasterCard

Dette innlegget er merket som reklame

Det er ingen tilfeldighet at 365Privat MasterCard gjør det bra i kåringene når beste kredittkort skal utpekes. Her får du et allsidig kort som også fortjener merkelappen ”bensinkort”, med 3,65% rabatt på hver fylte liter, i tillegg til en rekke andre lukrative rabatter.

Kredittkort med gode økonomiske betingelser

Privat365 MasterCard utstedes av Danske Bank, og er per i dag et av landets mest populære kredittkort. Som de fleste kort vi anbefaler, betaler du ikke årsavgift for å eie dette kortet. Det er heller ingen gebyrer for kjøp av varer eller tjenester, men du må betale uttaksgebyr om du bruker kortet til å skaffe deg kontanter. Ved normal (og smart bruk) er fakturagebyret på 45 kroner det eneste gebyret du må forholde deg til, men også dette kan du slippe unna ved å velge å betale med eFaktura. Rentene er sånn passe normale, og ligger i dag på 25,53% årlig for utestående kreditt. Dette unngår du ved å alltid gjøre opp kredittkortregninga innenfor den rentefrie perioden på 45 dager, samt unngå å ta ut kontanter. Som ”kontanter” regnes også betaling på posten.

På det økonomiske er kortet temmelig bra, men det er kanskje på fordelsprogrammet at 365Privat MasterCard utmerker seg mest.

Rabatter på kjøp

Et av de beste momentene med kredittkort som 365Privat MasterCard, er de gode rabattene du ofte får. I dette kortet ligger det faste rabatter på over 300 butikker, arrangementer, reisetilbud og lignende. Mange av de underliggende rabattavtalene inkluderer også eventuelle venner eller familiemedlemmer du har med deg (for eksempel på restauranter og ferier). Omfanget av rabattavtalene gjør 365Privat MatserCard til et kredittkort som stadig vinner forskjellige brukertester foretatt i aviser og magasiner. Antallet rabattavtaler utvides også hele tiden. Disse finner du på din egen side du får tilgang til, så lenge du har kredittkort fra dette selskapet. På sett og vis får du her i pose og sekk. Betaler du med kredittkort, har du større forbrukersikkerhet, og får samtidig avslag på prisen.

Cashback og bensinrabatt

Alle kjøp av sko og klær foretatt med kredittkort fra dette selskapet, gir 3,65% i CashBack. Cahback betyr du får tilbaken en viss prosent av kjøpesummen, og er en ordning som flere kredittselskaper tilbyr. Pengene du får tilbake er begrenset til en viss sum per år. For 356Privat MasterCard gjelder det at du får maksimalt tilbake 2000 kroner over en 12 måneders periode. Dette er rene penger som utbetales av kredittkortselskapet (ikke butikkene du handler i), så lenge butikkene er registrerte som sko- eller klesbutikker i MasterCard-systemet.

Mange skaffer seg 365Privat MasterCard delvis på grunn av drivstoffrabatten du får. Denne er for tiden på 30 øre per liter, så lenge tankingen skjer på en Esso-stasjon. 30 øre utgjør ikke den helt store prosentsatsen, men over tid blir det penger av dette også, for de som bruker bilen ofte.

Ekstra sikkerhet ved netthandel

MasterCard har et eget system som gir ekstra sikkerhet når du betaler med kredittkort på nett. I utgangspunktet har du allerede den beste forbrukerbeskyttelsen når du bruker denne typen kort, men her får du i tillegg et ekstra filter som hindrer misbruk. Med sikkerhetsløsningen MasterCard Secure Code bruker du et ekstra passord som må oppgis når du betaler på nett. Dermed vil det bli nærmest umulig for uvedkommende å bruke kortet ditt til netthandel, dersom du skulle få det frastjålet eller du mister det.